Onze samenwerking met Nyenrode

Een hoogwaardig concept om te blijven bouwen aan de kennis en vaardigheden van senior (interim) IT-managers en IT-regisseurs

Het Nyenrode InterExcellent Certificate Program NICP is exclusief voor interim-managers van InterExcellent ontwikkeld door Prof. Dr. Lidewey van der Sluis en Prof. Dr. Rob Blomme van de Nyenrode Business Universiteit. Een hoogwaardig concept om te blijven bouwen aan de kennis en vaardigheden van senior (interim) managers. Onder dit gedachtegoed is in het seizoen 2008-2009 de eerste leergang georganiseerd, gericht op leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels hebben meer dan 100 deelnemers hun CEIM-certificaat (Certified Executive Interim Manager) behaald.

In 2015 startte onze nieuwe leergang IT Regie Management

IT Regie Management is een specialisme dat inspeelt op een sterk veranderde IT-markt. Daarbij past een leergang bij specifiek voor IT-regisseurs. De tweede leergang is in mei 2016 afgerond. In september 2016 start de derde leergang IT Regie Management.

Werken aan de continue ontwikkeling van competenties en de toepassing daarvan is een van de belangrijkste pijlers onder dit programma.

Leergang IT Regie Management Nyenrode

In samenwerking met Business Universiteit Nyenrode verzorgen wij een speciaal ontwikkelde leergang IT Regie Management voor IT-regisseurs. Het doel van deze leergang is om IT-managers verder te ontwikkelen en de aanpak van bewezen oplossingen te verbreden. De leergang is een onderdeel van het Nyenrode InterExcellent Certified Program, een samenwerkingsverband dat al bestaat sinds 2009.

Permanente educatie is voor ICT-professionals en -interimmers geen vanzelfsprekendheid

Werken aan de continue ontwikkeling van competenties en de toepassing daarvan is een van de belangrijkste pijlers onder IT Regie Management. Het uitgangspunt: het moet in uw organisatie gebeuren, dus de IT-regisseurs moeten voldoende bagage hebben om de IV-keten te overzien en te managen. Onze leergang IT Regie Management vormt daarbij de basis. Het doel van deze leergang is om IT-managers verder te ontwikkelen en de aanpak van bewezen oplossingen te verbreden.

Publicaties

Iedere deelnemer sluit de leergang IT Regie Management af met een paper. Deze papers publiceren we in een bundel die we (feestelijk) presenteren als een persoonlijk bewijs van kunnen en als naslagwerk voor de markt. De papers zijn stuk voor stuk van een hoog niveau en daardoor leerzaam voor iedereen die op het hoogste niveau met ICT bezig is.

Overzicht van verschenen bundels

“Ik zou de opleiding willen omschrijven als zeer nuttig, heel goed voor het netwerk. En persoonlijk en vakinhoudelijk geweldig voor de ontwikkeling.”

— Winnie Weintré (nu CITRM)

De kunst van het verbinden

De kunst van het verbinden is de leidraad in ons denken en doen. De samenwerking met Nyenrode Business Universiteit past hierin. Wij hechten veel waarde aan de kennis en kunde van onze (interim) ICT-managers en professionals. Door daar continu aan te werken, leveren we betere oplossingen en diensten voor de vragen van onze klanten. Daarnaast groeit ons netwerk met elke leergang die we voltooien en groeit de keuze aan professionals om aan te bieden. De deelnemers die de leergang succesvol voltooid hebben, ontvangen het CITRM-certificaat. Dat verbetert hun positie in de markt en geeft opdrachtgevers meer zekerheid over de kwaliteit van deze mensen. Het boek, de bundel met publicaties die na elke leergang verschijnt, verspreidt nieuwe kennis op het MBA-niveau dat Nyenrode voorschrijft. Kortom, de leergang verbindt onze klanten, onze kandidaten, Nyenrode en ons met elkaar op een niveau dat maatgevend, leidend is in de markt.

Sietse Bergstra

Drs. Sietse Bergstra

Managing Partner
We ondersteunen organisaties om hun keten van IT en IV weer werkend te maken.
Stuur een e-mail of bel +31 (0) 35 5280430