Zoek in de site:

Uitreiking 7e bundel leergang IT Regie Management

Uitreiking 7e bundel leergang IT Regie Management “Digitaal werken in bijzondere tijden”

Gisteravond heeft de feestelijk uitreiking plaatsgevonden van de bundel “Digitaal werken in bijzondere tijden”. Deze bundel bevat samenvattingen van papers die geschreven zijn door deelnemers van het Nyenrode InterExcellent Certificate Program IT Regie Management leergang 7 (2021), onder redactie van Prof. Dr. Cokky Hilhorst MIM.

Aanwezig waren deelnemers van de lopende 8e leergang en diverse alumni van de eerste 7 leergangen. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan de gastspreker van de avond, de heer Gerko Baarslag interim CIO/CTO.

Download de bundel Digitaal werken in bijzondere tijden

U kunt hier de bundel als PDF downloaden.

Leergang Nyenrode InterExcellent Certified Program (NICP)

De leergang IT Regie Management is in 2015 gestart door Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent, als onderdeel van het NICP-programma voor permanente educatie. De leergang is ontwikkeld voor ervaren ICT-managers die zich verder willen ontwikkelen in regievoering over de hele keten van informatievoorziening. In september 2022 is de achtste leergang IT Regie Management van start gegaan.

Heeft u vragen over deze leergang? Of wilt u deelnemen aan de volgende leergang? Neemt u dan contact op met Sietse Bergstra, Managing Partner van InterExcellent en verantwoordelijk voor de business line IT Regie Management.

Voor meer informatie overde leergang IT Regie Management kunt u contact opnemen met Sietse Bergstra