Zoek in de site:

Gemeente Heemskerk zoekt Informatiemanager

In de buurt van Amsterdam, in een regio vol bedrijvige industrie, maar met de rust van het strand en de duinen, vind je de gemeente Heemskerk. Een veelzijdige gemeente met een echt dorps karakter. Bewoners zijn er nauw verbonden met elkaar en het verenigingsleven. Die nauwe verbintenis vind je ook terug bij de gemeentelijke organisatie Heemskerk, waar ongeveer 275 medewerkers zich vol betrokkenheid inzetten voor de Heemskerkers, het bedrijfsleven en het gemeentebestuur.

Door de ligging vlak bij de Randstad heeft de gemeente Heemskerk zowel met grootstedelijke vraagstukken als dorpse verbondenheid te maken. Deze afwisseling karakteriseert ook jouw functie. Je komt te werken binnen een collegiale organisatie waarbij medewerkers nauw betrokken zijn en hart hebben voor de gemeente waarvoor zij werken. Jouw team is volop in ontwikkeling. Daarom is deze vacature ook ontstaan. Met de goede sfeer die in de organisatie hangt, ga jij het hier écht naar je zin hebben.

Lees het complete functieprofiel >

Sollicitaties (een functiegerichte motivatiebrief plus CV) voor de Gemeente Heemskerk Informatiemanager ontvangen we graag het liefst zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 31 oktober 2021.

Eerder vervulde functies voor de gemeente Heemskerk:

Teamleider Informatievoorziening

Teamleider Informatievoorziening en Facilitair

Interim Projectleider Werkplek

Eerder door InterExcellent vervulde functies in de rol van IT-manager >

Eerder door InterExcellent vervulde functies voor de overheid >

Voor vragen of meer informatie neem contact op