Gemeente Heemskerk zoekt een Informatiemanager die ontwikkelingen voor informatievoorziening vertaalt naar een langetermijnperspectief. Reacties voor 31-10-2021.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Functioneel beheerder HR-systemen voor het team Informatiemanagement. Reacties tot uiterlijk 12 september 2021.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Privacy Officer die een cruciale adviserende, onderzoekende en ambassadeursrol vervult. Reacties tot uiterlijk 5 september 2021.

Voor onze opdrachtgever Servicecentrum Drechtsteden zoeken wij een Chief Information Security Officer voor ontwikkeling op strategisch en tactisch niveau. Reacties uiterlijk 8 augustus.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Afdelingshoofd Systems. Als hoofd van de afdeling Systems staat samenwerken centraal. Reacties tot uiterlijk 15 augustus 2021.

Voor onze opdrachtgever Servicepunt71 zijn we op zoek naar een ICT-architect. Je maakt deel uit van een team van 50 enthousiaste en deskundige medewerkers Informatiemanagement. Reacties uiterlijk 23 juli.

Voor onze opdrachtgever Rijnstate zijn we op zoek naar een stevige Manager Projectmanagement, verantwoordelijk voor het totale portfolio IT-projecten. Reacties graag zo spoedig mogelijk.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Business Analist. Je werkt voor alle faculteiten en diensten van de universiteit. Reacties tot uiterlijk 11 juli 2021.

Voor onze opdrachtgever Wageningen University & Research (WUR) zoeken wij een inspirerend en faciliterend Hoofd IT Services/CTO. Reacties graag zo spoedig mogelijk.