Voor onze opdrachtgever Politie NL eenheid IV zoeken wij een pragmatische Gegevensarchitect voor het Programma Vernieuwend Registreren (PVR). Reacties zo spoedig mogelijk.

Brochure Nyenrode InterExcellent 9e Leergang IT Regie Management

Op 11 oktober start de 9e editie van de exclusieve leergang IT Regie Management voor de IT-regisseur. U kunt zich hiervoor nu aanmelden.

Als blijk van dank naar onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze interim-managers hebben we tijdens de kerstperiode een geldbedrag overgemaakt naar het Rode Kruis voor hulp aan de slachtoffers in Oekraïne.

Digitaal werken in bijzondere tijden. De bundel van de 7e leergang IT Regie Management van Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent is nu te downloaden.

Voor onze opdrachtgever het team IV-architectuur van de Nationale Politie zijn we op zoek naar een stevige Lead Domeinarchitect Intelligence die zich met passie en durf inzet voor snelle, wendbare en betrouwbare ICT-dienstverlening.

Voor onze opdrachtgever de Volksbank zijn we op zoek naar een verbindende en technisch vaardige Senior Solution Architect Hub Klant Interface. Reacties uiterlijk tot 23 november.

Voor onze opdrachtgever Leids Universitair Medisch Centrum zijn we op zoek naar een inspirerende en verbindende Manager IT Diensten. Reacties tot 11 november.

Voor onze opdrachtgever het team IV-architectuur van de Nationale Politie zijn we op zoek naar een Solution Architect met softwareontwikkeling achtergrond en passie en durf. Deadline 7 november 2022.

Voor onze opdrachtgever het team IV-architectuur van de Nationale Politie zijn we op zoek naar een stevige Scrum Master/Agile Coach Architectuur. Deadline 4 november 2022.

Voor onze opdrachtgever De Opbouw zijn wij op zoek naar een Informatiemanager Zorgtechnologie voor een optimale afstemming over de informatievoorziening. Reacties uiterlijk 21 oktober.