Regiemanager zorgt tijdens de coronacrisis voor rust én resultaat. Interview met Sietse Bergstra en Pieter van Stijn in Management & Consulting.

Interview met Mark Prijs over zijn deelname aan de NICP-leergang IT Regie Management aan Nyenrode Business Universiteit.

Voor onze opdrachtgever M&I Partners zijn we op zoek naar een energieke senior adviseur Informatiemanagement Rijksoverheid. Reacties t/m 1 januari 2021.

De 7e leergang van NICP IT Regie Management start op 10 maart 2021. Voor senior IT-managers die op zoek zijn naar nieuwe handvatten en actuele inzichten.

For our customer SAP Netherlands we are looking for a Strategy and Business Value Advisor who helps their Dutch and international clients transform their organizations into Intelligent Enterprises.

Voor onze opdrachtgever Rabobank zoeken wij een stevige IT Lead met aantoonbare ervaring in het managen van complexe dataomgevingen. Reactie uiterlijk vrijdag 11 december.

Gemeente Heemskerk zoekt een Teamleider Informatievoorziening die medewerkers inspireert en richting geeft aan het waarmaken van de doelen van de organisatie en het team. Reacties voor 31-10-2020.

Voor onze opdrachtgever Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) zijn we op zoek naar een innovatieve en verbindende CTO/Manager ICT services. Reacties voor 23-10-2020.

IT Regie en Leiderschap. De bundel van de 5e leergang IT Regie Management van Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent is nu te downloaden.

Kees Slegt MBA is deze week is gestart bij InterExcellent IT Regie Management als Associate Partner. Zijn focusgebieden zijn de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenfondsen) en de bouw.