Brochure 8e Nyenrode leergang ITRM

Op 14 september start de 8e editie van de exclusieve leergang IT Regie Management voor de IT-regisseur. U kunt zich hiervoor nu aanmelden.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Information Security Officer die de cyber maturity van twee faculteiten naar een hoger level tilt. Deadline 30 juni 2022.

Voor onze opdrachtgever TU Delft zijn we op zoek naar een Senior Datawarehouse Specialist voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van de BI-omgeving. Deadline 26 juni 2022.

Voor onze opdrachtgever de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een stevige Gegevensarchitect die zich met precisie en creativiteit inzet voor een effectieve informatiehuishouding. Deadline 24 juni 2022.

Voor onze opdrachtgever Servicepunt71 zijn we op zoek naar een ICT Service Manager die verantwoordelijk is voor een eigen groep klanten en/of leveranciers. Reacties uiterlijk 10 juni 2022.

Gemeente Zeist zoekt een Coördinator IV-Projecten die de verantwoordelijkheid op zich neemt om het geheel van de opgaven in goede banen te leiden. Reacties uiterlijk 18-06-22.

Voor onze opdrachtgever Servicepunt71 zijn we op zoek naar een ICT Change Manager die creatief denkt, overtuigend is en ook onder druk presteert. Reacties uiterlijk 15 juni 2022.

Nyenrode 7e leergang ITRM FD advertentie

Tijdens de feestelijke slotceremonie hebben de geslaagden hun certificaat ontvangen. De 8e leergang start in september. U kunt zich binnenkort aanmelden.

Voor onze opdrachtgever Servicepunt71 zijn we op zoek naar een Strategisch Adviseur Data & BI, die dé ambassadeur van het datagedreven werken binnen de Leidse regio is. Reacties uiterlijk 9 mei 2022.

Voor onze opdrachtgever Rijnstate zijn we op zoek naar een CTO/Manager ICT Services die primair verantwoordelijk is voor de levering van betrouwbare, veilige en schaalbare infrastructurele IT-diensten. Reacties uiterlijk 6 mei 2022.