S71-1

Servicepunt71 zoekt een Strategisch Adviseur Data & BI

Voor onze opdrachtgever Servicepunt71 zijn we op zoek naar een Strategisch adviseur Data & BI. Je bent dé ambassadeur van het datagedreven werken binnen de Leidse regio. Reacties tot uiterlijk 9 mei 2022.

eindhoven-university-of-technology-tue-vector-logo

TU Eindhoven zoekt een Manager IT Operations

Voor onze opdrachtgever TU Eindhoven zijn we op zoek naar een Manager IT Operations om de huidige, vrij traditioneel ingerichte afdeling te begeleiden in het transformatieproces. Reacties tot uiterlijk 8 mei 2022.

Windesheim-logo

Hogeschool Windesheim zoekt een Informatie Architect

Voor onze opdrachtgever Hogeschool Windesheim zoeken wij een Informatie Architect die een bijdrage gaat leveren aan de vertaling van de strategische en technologische ontwikkelingen naar een architectuur. Reacties uiterlijk 8 mei 2022.

Rijnstate

Rijnstate Ziekenhuis zoekt een CTO/Manager ICT Services

Voor onze opdrachtgever Rijnstate zijn we op zoek naar een stevige CTO/Manager ICT Services die primair verantwoordelijk is voor de levering van betrouwbare, veilige, toekomstvaste en schaalbare infrastructurele IT-diensten passend bij de ambities van Rijnstate. Reacties tot uiterlijk 6 mei 2021.

eindhoven-university-of-technology-tue-vector-logo

TU Eindhoven zoekt een Manager Research IT

Voor onze opdrachtgever TU Eindhoven zoeken wij een Research manager IT met een constructieve en uitgesproken ondernemende houding. Je maakt deel uit van het Management Team van IMS en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van IMS. Reacties uiterlijk 8 mei 2022.