Geert-Jan Poorthuis

Geert-Jan Poorthuis is managing partner bij InterExcellent

Ik ben als managing partner verantwoordelijk voor de divisies Executive Interim Management en Executive Search. Voordat ik – samen met twee collega’ s – InterExcellent oprichtte, was ik vele jaren actief in consultancy en management en vervulde directiefuncties bij Arthur D. Little, KPN, Eircom (Ierland), ATOS, KPMG Interim Management en Ebbinge & Company.

Mijn ambitie

Iedere opdracht is uniek en krijgt mijn volle aandacht! Binnen en buiten mijn vakgebied probeer ik mee te denken over en mee te helpen bij uiteenlopende ontwikkelingen. Regelmatig word ik gevraagd mijn mening te geven over actuele, sectorgerelateerde onderwerpen op lezingen of via de media (zoals Radio 1, BNR Nieuwsradio, FD, RTL en NPO). Verder heb ik een aantal toezichthoudende en maatschappelijke functies, waaronder lid van de Foundation Board (RvT) van Nyenrode Business Universiteit, en ben ik onder meer adviseur van de jury van de jaarlijkse CIO-verkiezing.

Geert-Jan weet ingewikkelde vraagstukken op een plezierige maar scherpe wijze tot de kern terug te brengen en denkt in oplossingen. Hij heeft een pragmatische en mensgerichte insteek.

— Anonieme opdrachtgever

Ik ben afgestudeerd als bedrijfskundige op Nyenrode Business Universiteit en als econoom aan de Universiteit van Maastricht, gevolgd door (inter)nationale management en vakinhoudelijke opleidingen. Namens InterExcellent ben ik actief binnen de Raad voor Interim Management.

Mijn hobbies

Naast gezin, vrienden en reizen besteed ik mijn vrije tijd aan mountainbiken, tennis, (golf), skiën en zeezeilen.

De partners van InterExcellent

Opdrachtgevers over IT Regie Management
’IT Regie is een hele nuttige opleiding. Je krijgt echt een goede theoretische basis plus veel praktijk.’
’Het gaat erom de businesskant goed te organiseren. IT is uiteindelijk een stuk invulling.’
’Wat de leergang mij vooral gebracht heeft, is een betere positio-nering als interimmer in de markt.’
’De digitale economie vraagt om 'n flexibele inzet van specialisten in teams, waar en wanneer nodig.’